Nieuws

Wzc Sint-Jozef Kessel organiseert eerste zomermarkt

Op maandag 9 september 2019 organiseerde wzc Sint-Jozef Kessel voor het eerst een zomermarkt. Ook rtv was van de partij en maakte er een leuke reportage van! Herbekijken kan door op de afbeelding te klikken!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Wegenwerken in het centrum van Berlaar

Door de werken in het centrum van Berlaar moet het verkeer dat afkomstig is van Herenthout een omleiding volgen.

Klik op de afbeelding voor meer info!

Dagverzorgingscentrum Zonnewende blaast 10 kaarsjes uit!

Het dagverzorgingscentrum van Zonnewende bestaat 10 jaar! In die periode werden tussen de 650 en 700 gasten opgevangen. De jongste was 55 en de oudste 94 jaar.

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel van HLN!

Woonzorgcentrum bezoekt hondenschool

Na een bezoek van de knuffelhonden aan woonzorgcentrum Kloosterhof bezochten 4 bewoners op hun beurt Hondenschool Pallieter in Berlaar. Ze volgden er een les voor de puppy's.

Klik op de afbeelding voor het artikel dat verscheen in de Gazet van Antwerpen.

Wekelijks 210 bezoekers voor “De Geburen”

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen".

Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum “De Geburen” viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

Sociaal restaurant in Bevel is een schot in de roos!

Lokaal dienstencentrum De Geburen werd in 2016 opgericht via een samenwerking tussen wzc Heilig Hart Nijlen, de gemeente en het OCMW van Nijlen. Nijlenaars terug  "geburen" laten worden, dat was het doel. Al snel volgde er een sociaal restaurant in Kessel en op 12 november 2018 werd ook in Bevel een proefproject opgestart. Bekijk hier de reportage van RTV!

Opgelet: door een vernieuwing van de telefooncentrale en het oproepsysteem is er mogelijk hinder op de rechtstreekse lijnen van de bewoners in Sint-Jozef Wiekevorst.
Dringende oproepen gebeuren best via de woongroepen zelf (sintjozefwiekevorst.be/nieuws/) al blijft ook het algemeen nummer bereikbaar! 📞 014 27 99 80Door een vernieuwing van onze telefooncentrale en ons oproepsysteem ondervinden de rechtstreekse toestellen van onze bewoners mogelijk hinder vanaf 10/09 t.e.m. 13/09!
Dringende oproepen gebeuren daarom best via de woongroepen zelf. De rechtstreekse telefoonnummers kan je terugvinden in het nieuwsbericht op onze website: sintjozefwiekevorst.be/nieuws/). Onze excuses voor het ongemak en dank voor het begrip!
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Nu 🌞zomermarkt 🌞in Sint-Jozef Kessel
Allen daarheen voor een lekker ijsje 🍦😉👇Deze namiddag staat onze N°32 ijswagen aan het rusthuis in Kessel waar het animatieteam van Sint-Jozef een zomermarktje organiseert voor de 1ste keer!👍🤞🏻 Het weer zit alvast mee!😎☀️🍦🍨

Onze N°32 POP-UP in Nijlen is daarom vandaag pas geopend om 18u ipv 15.30u. Bedankt voor uw begrip!
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

2 weken geleden

Zorggroep Zusters van Berlaar

Omslagfoto van Zorggroep Zusters van Berlaar ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook