Nieuws

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Wzc Sint-Jozef Kessel organiseert eerste zomermarkt

Op maandag 9 september 2019 organiseerde wzc Sint-Jozef Kessel voor het eerst een zomermarkt. Ook rtv was van de partij en maakte er een leuke reportage van! Herbekijken kan door op de afbeelding te klikken!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Wegenwerken in het centrum van Berlaar

Door de werken in het centrum van Berlaar moet het verkeer dat afkomstig is van Herenthout een omleiding volgen.

Klik op de afbeelding voor meer info!

Dagverzorgingscentrum Zonnewende blaast 10 kaarsjes uit!

Het dagverzorgingscentrum van Zonnewende bestaat 10 jaar! In die periode werden tussen de 650 en 700 gasten opgevangen. De jongste was 55 en de oudste 94 jaar.

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel van HLN!

Woonzorgcentrum bezoekt hondenschool

Na een bezoek van de knuffelhonden aan woonzorgcentrum Kloosterhof bezochten 4 bewoners op hun beurt Hondenschool Pallieter in Berlaar. Ze volgden er een les voor de puppy's.

Klik op de afbeelding voor het artikel dat verscheen in de Gazet van Antwerpen.

Wekelijks 210 bezoekers voor “De Geburen”

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen".

Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum “De Geburen” viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

Sociaal restaurant in Bevel is een schot in de roos!

Lokaal dienstencentrum De Geburen werd in 2016 opgericht via een samenwerking tussen wzc Heilig Hart Nijlen, de gemeente en het OCMW van Nijlen. Nijlenaars terug  "geburen" laten worden, dat was het doel. Al snel volgde er een sociaal restaurant in Kessel en op 12 november 2018 werd ook in Bevel een proefproject opgestart. Bekijk hier de reportage van RTV!

- Ook wij nemen een aantal preventiemaatregelen -

Beste bezoekers, mogen wij jullie vragen om jullie handen bij aankomst in onze woonzorgcentra grondig te ontsmetten met de alcoholgel die ter beschikking staat in onze inkomhallen? En uw bezoekje uit te stellen wanneer u zich ziek (verkouden, grieperig …) voelt?

Alvast bedankt!
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

🥳 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Ook thuiswonende ouderen willen wij zo goed mogelijk ondersteunen! Door #thuisverplegingzvb maar voortaan ook via ons Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S) #MAS
Dankzij de meldingen (bv. medicatieherinneringen), een drukknop voor noodgevallen en dwaaldetectie is er ook voor personen die nog thuis wonen altijd hulp binnen handbereik!
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Berlaarse studenten die in de blokperiode op zoek zijn naar een rustige studeerplaats kunnen voortaan terecht in WZC Kloosterhof! 📔📓📒

Studenten krijgen er een eigen zaaltje ter beschikking waar ze in alle rust en in groep met de neus in de boeken kunnen zitten. De studeerplekken zijn vrij op vastgelegde data, maar de plaatsen blijven beperkt. Om gebruik te kunnen maken van een studeerplek is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dat kan via de website van de gemeente Berlaar.

Wij wensen alle studenten veel succes met hun examens! 👍🍀
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook