Nieuws

Wzc Sint-Jozef Kessel organiseert eerste zomermarkt

Op maandag 9 september 2019 organiseerde wzc Sint-Jozef Kessel voor het eerst een zomermarkt. Ook rtv was van de partij en maakte er een leuke reportage van! Herbekijken kan door op de afbeelding te klikken!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken รฉn studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiรซle website van de Randstad Medical Academy!

Wegenwerken in het centrum van Berlaar

Door de werken in het centrum van Berlaar moet het verkeer dat afkomstig is van Herenthout een omleiding volgen.

Klik op de afbeelding voor meer info!

Dagverzorgingscentrum Zonnewende blaast 10 kaarsjes uit!

Het dagverzorgingscentrum van Zonnewende bestaat 10 jaar! In die periode werden tussen de 650 en 700 gasten opgevangen. De jongste was 55 en de oudste 94 jaar.

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel van HLN!

Woonzorgcentrum bezoekt hondenschool

Na een bezoek van de knuffelhonden aan woonzorgcentrum Kloosterhof bezochten 4 bewoners op hun beurt Hondenschool Pallieter in Berlaar. Ze volgden er een les voor de puppy's.

Klik op de afbeelding voor het artikel dat verscheen in de Gazet van Antwerpen.

Wekelijks 210 bezoekers voor “De Geburen”

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen".

Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum “De Geburen” viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

Sociaal restaurant in Bevel is een schot in de roos!

Lokaal dienstencentrum De Geburen werd in 2016 opgericht via een samenwerking tussen wzc Heilig Hart Nijlen, de gemeente en het OCMW van Nijlen. Nijlenaars terugย  "geburen" laten worden, dat was het doel. Al snel volgde er een sociaal restaurant in Kessel en op 12 november 2018 werd ook in Bevel een proefproject opgestart. Bekijk hier de reportage van RTV!

Berlaarse studenten die in de blokperiode op zoek zijn naar een rustige studeerplaats kunnen voortaan terecht in WZC Kloosterhof! ๐Ÿ“”๐Ÿ““๐Ÿ“’

Studenten krijgen er een eigen zaaltje ter beschikking waar ze in alle rust en in groep met de neus in de boeken kunnen zitten. De studeerplekken zijn vrij op vastgelegde data, maar de plaatsen blijven beperkt. Om gebruik te kunnen maken van een studeerplek is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dat kan via de website van de gemeente Berlaar.

Wij wensen alle studenten veel succes met hun examens! ๐Ÿ‘๐Ÿ€
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Kloosterhof en Heilige Familie gingen kerstshoppen in
Wijnegem - Shop Eat Enjoy en Winterland Hasselt
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Vanaf vandaag is er voor de studenten weer een blokbar in woonzorgcentrum Sint-Michaรซl Essen! Bekijk zeker hun pagina voor meer info! ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook
Bekijk op facebook

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐ŸปHartelijk dank aan iedereen die onze initiatieven gesteund hebben in het kader van de Warmste Week ten voordelen van de Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze vzw. ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook