Nieuws

Tijdelijke sluiting deuren

Als voorzorgsmaatregel zullen ook de deuren van onze lokale dienstencentra, dagverzorgingscentra en woonzorgcentra tijdelijk gesloten zijn. Wij danken iedereen voor het begrip!

Tijdelijke sluiting lokale dienstencentra t.e.m. 19 april

Wij volgen de aanbevelingen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Daarom zullen onze dienstencentra vanaf donderdag 12 maart voorlopig gesloten zijn t.e.m. zondag 19 april. Dit wil dus zeggen dat zowel het buurtrestaurant als alle andere activiteiten tijdelijk zullen afgelast worden. Updates volgen.

Isolatiemaatregelen voor één bewoner in Sint-Jozef Wiekevorst

Wij vernamen dat een bewoner uit één van onze kortverblijfkamers in Sint-Jozef Wiekevorst buiten het woonzorgcentrum in contact is gekomen met een persoon die positief is getest op het Coronavirus. Hierdoor zullen voor deze bewoner voor een periode van 14 dagen de nodige isolatiemaatregelen ter preventie worden genomen. Alle bewoners, hun familieleden en medewerkers van Sint-Jozef Wiekevorst werden op de hoogte gebracht van deze situatie. Wij blijven de betrokkenen ook op de hoogte houden van het verdere verloop.

Preventiemaatregelen Coronavirus

Wij vragen al de bezoekers van onze woonzorgcentra om hun handen te ontsmetten bij aankomst, niet op bezoek te komen bij ziekte en het bezoek te registreren aan het onthaal of op het blad op elke kamer (zie onze affiches ter plaatse voor meer info).

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Wzc Sint-Jozef Kessel organiseert eerste zomermarkt

Op maandag 9 september 2019 organiseerde wzc Sint-Jozef Kessel voor het eerst een zomermarkt. Ook rtv was van de partij en maakte er een leuke reportage van! Herbekijken kan door op de afbeelding te klikken!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Dagverzorgingscentrum Zonnewende blaast 10 kaarsjes uit!

Het dagverzorgingscentrum van Zonnewende bestaat 10 jaar! In die periode werden tussen de 650 en 700 gasten opgevangen. De jongste was 55 en de oudste 94 jaar.

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel van HLN!

Woonzorgcentrum bezoekt hondenschool

Na een bezoek van de knuffelhonden aan woonzorgcentrum Kloosterhof bezochten 4 bewoners op hun beurt Hondenschool Pallieter in Berlaar. Ze volgden er een les voor de puppy's.

Klik op de afbeelding voor het artikel dat verscheen in de Gazet van Antwerpen.

Wekelijks 210 bezoekers voor “De Geburen”

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen".

Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum “De Geburen” viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

Sociaal restaurant in Bevel is een schot in de roos!

Lokaal dienstencentrum De Geburen werd in 2016 opgericht via een samenwerking tussen wzc Heilig Hart Nijlen, de gemeente en het OCMW van Nijlen. Nijlenaars terug  "geburen" laten worden, dat was het doel. Al snel volgde er een sociaal restaurant in Kessel en op 12 november 2018 werd ook in Bevel een proefproject opgestart. Bekijk hier de reportage van RTV!

21 uren geleden

Zorggroep Zusters van Berlaar

Omslagfoto van Zorggroep Zusters van Berlaar ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

⚠️ UPDATE voor de bezoekers van onze LOKALE DIENSTENCENTRA ⚠️ Hun deuren blijven al zeker een weekje langer gesloten. ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Vanavond Sint-Margaretha in het VTM NIEUWS ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook