Nieuws

Wegenwerken in het centrum van Berlaar

Door de werken in het centrum van Berlaar moet het verkeer dat afkomstig is van Herenthout een omleiding volgen.

Klik op de afbeelding voor meer info!

Dagverzorgingscentrum Zonnewende blaast 10 kaarsjes uit!

Het dagverzorgingscentrum van Zonnewende bestaat 10 jaar! In die periode werden tussen de 650 en 700 gasten opgevangen. De jongste was 55 en de oudste 94 jaar.

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel van HLN!

Woonzorgcentrum bezoekt hondenschool

Na een bezoek van de knuffelhonden aan woonzorgcentrum Kloosterhof bezochten 4 bewoners op hun beurt Hondenschool Pallieter in Berlaar. Ze volgden er een les voor de puppy's.

Klik op de afbeelding voor het artikel dat verscheen in de Gazet van Antwerpen.

Wekelijks 210 bezoekers voor “De Geburen”

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen".

Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum “De Geburen” viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

Sociaal restaurant in Bevel is een schot in de roos!

Lokaal dienstencentrum De Geburen werd in 2016 opgericht via een samenwerking tussen wzc Heilig Hart Nijlen, de gemeente en het OCMW van Nijlen. Nijlenaars terug  "geburen" laten worden, dat was het doel. Al snel volgde er een sociaal restaurant in Kessel en op 12 november 2018 werd ook in Bevel een proefproject opgestart. Bekijk hier de reportage van RTV!

Update van de werken!Omwille van het bouwverlof en de werken die dan even op pauze staan, is de Pastorijstraat vanaf vandaag opnieuw toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Dat blijft zo de hele maand augustus. Vanaf vrijdag 12 juli tot maandag 2 september kan je dus terug met de wagen over de Pastorijstraat.

Na de bouwvakantie (12 augustus) starten er wel werken in de kerkomgeving (zijde Sollevelden/kerkhofweg). Je kan de Sollevelden dan niet via de kerkomgeving bereiken. In de Sollevelden zelf wordt tijdelijk (tot 2 september) tweerichtingsverkeer ingevoerd vanaf het kruispunt met de Constant Verhulststraat.

Vanaf 2 september is de Pastorijstraat opnieuw onderbroken. De ‘knip’ (onderbreking) ligt dan voorbij de sporthal (bekeken vanuit Berlaar-Centrum). Wie de sporthal of De Stap wil bereiken, kan dat dus vanuit Berlaar-Centrum.

www.berlaar.be/heraanleg-pastorijstraat
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Optreden Kathleen Truyts ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Wij helpen jullie dit weekend graag door het warme weer met de tips van onze preventieadviseur Kristel Bertens 💪

☀️WARME ZONdag TIP☀️
Tot 9 à 10 uur is het buiten vaak kouder dan binnen en zet je best alle ramen open. Zodra de temperatuur buiten stijgt, sluit je ramen, rolluiken, zonnewering en gordijnen om de koelte binnen te houden en de warmte buiten. Vanaf 19 à 20 uur wanneer het buiten opnieuw frisser is, kan je de ramen weer openen. En ondertussen ... niet vergeten te drinken! (minstens 1,5 liter per dag, in kleine beetjes) #hawaiitoer in wzc Kloosterhof
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

Wij helpen jullie dit weekend graag door het warme weer met de tips van onze preventieadviseur Kristel Bertens 💪

☀️WARME VRIJDAG TIP☀️
Kies voor hydraterende producten (fruit, groenten, salades, koude soepen ...) die licht verteerbaar zijn en eet regelmatiger kleine versnaperingen.
Wzc Heilige Familie en Sint-Jozef Kessel zijn al goed bezig met #homemadeicetea 🍹 #ijsjes🍦#watermeloen 🍉 én #voetenbadjes 👣
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook